Selecteer een pagina

Amelia Stechweij

Leef vanuit vertrouwen

Ik help wensmama’s aan een krachtige mindset, zodat ze kunnen leven vanuit vertrouwen.

Ben jij ontzettend vaak teleurgesteld?
En weet je soms niet hoe
Je zorgt dat je gedachten worden gerustgesteld
Je bent toch al zo moe

Weet dat je gedachten allesbepalend zijn
In hoe jij je nu zal voelen
Kies daarom voor het vertrouwen, dat is zo fijn
Het zal bijdragen aan jouw mooiste doelen

“Change your Thoughts and you Change your World”

Wil je meer rust en vertrouwen tijdens jouw nog onvervulde (secundaire) kinderwens? Ga direct aan de slag met De 15 Minuten Methode. In 15 minuten ‘Me-Time’ per dag naar meer rust en vertrouwen.

Download hier hier mijn gratis E-book De 15 Minuten Methode

Zou dit jouw Story kunnen zijn?

Je vindt de liefde van je leven en op een gegeven moment voelen jullie het. Jullie willen graag een kindje. Je stopt met je anticonceptie en hoopt dat je maar snel zwanger mag worden. Om je heen worden je vriendinnen een voor een zwanger. Je weet, het duurt gemiddeld een jaar om zwanger te kunnen worden, je moet geduldig zijn. En dan is daar die grens van een jaar en begin je je voor het eerst zorgen te maken. Zou er iets aan de hand zijn?

Terwijl je hoopt dat alles goed is zet je toch die eerste stap naar de huisarts, want waarom duurt het zo lang en lukt het nog steeds niet? Je krijgt een verwijzing naar het ziekenhuis en rolt zo de medische molen in. En dan begint het pas….

De onderzoeken, de uitslagen, adviezen, hormonen, de vele ziekenhuisbezoeken die hiermee gepaard gaan en wachten, wachten en nog langer wachten. De onzekerheid begint toe te slaan, zeker naarmate dit fertiliteitstraject steeds langer gaat duren. Allerlei gedachten spelen zich in je hoofd af waardoor je bijna aan niets anders meer kan denken.

“Een fertiliteitstraject neemt enorm veel headspace in beslag”

Herken jij dit?

R

Je hebt geen groter verlangen dan het verlangen naar jouw eigen kindje

R

De hormonen maken je traject zwaar voor je lichaam en je geest

R

Je leeft tussen hoop en vrees

R

De vele teleurstellingen maken je traject zwaar voor je lichaam en je geest

R

Je hart is al zo vaak gebroken dat je je vertrouwen in een goede afloop kwijtraakt

R

De hoop is ver te zoeken en het vertrouwen in je lichaam is weg

Je kunt jouw kinderwenstraject doorlopen met veel angst en weinig vertrouwen of je kunt ervoor kiezen om je gedachten te veranderen en deze rollercoaster op een hele andere manier te benaderen, waardoor je een gelukkig leven kunt leiden ongeacht de uiteindelijke uitkomst van je kinderwenstraject. 

“Only you can change your thoughts, no one can do it for you”

De enige die iets kan veranderen ben jij

Echt een gelukkig leven leiden is, ook met een nog onvervulde (secundaire) kinderwens, mogelijk. Ik ben ervan overtuigd dat een krachtige mindset je helpt bij het mentaal zware stuk van deze nog onvervulde wens. Ik heb hiervoor
De Gelukkige Wensmama Methode ontwikkeld. Deze methode bestaat uit drie pijlers:

R

Je identiteit; wie ben jij écht en waar sta jij voor?

R

Je mindset; de manier waarop je denkt en hoe je in het leven staat.

R

De actie die je onderneemt om echt iets te veranderen.

Mijn online programma is nog volop in ontwikkeling. Je kunt je vrijblijvend inschrijven om als eerste op de hoogte te worden gebracht zodra het programma beschikbaar is.

Mijn Story

Ik ben Amelia Stechweij en ik help mama’s zoals jij, die nog een kinderwens hebben, aan een krachtige mindset, zodat ze kunnen leven vanuit vertrouwen en oprecht gelukkig kunnen zijn met wat ze wel al hebben. Mijn passie voor mindset en persoonlijke ontwikkeling is een aantal jaren geleden ontstaan door mijn reis in het ondernemerschap. Mijn man en ik zijn ontzettend dankbaar dat wij in 2013 na een natuurlijke zwangerschap een zoontje hebben mogen krijgen. Helaas is een broertje of zusje ons tot nu toe nog niet gegund.

Wij proberen vanaf augustus 2017 zwanger te worden. Sinds januari 2019 zitten wij in een ICSI traject en heb ik de uitdagingen en teleurstellingen van een fertiliteitstraject persoonlijk ondervonden. Vele tranen hebben gevloeid en de pijn van verlies was soms bijna ondraaglijk, maar mijn krachtige mindset heeft mij ontzettend goed door deze periode heen geholpen. Ik ben dan ook enorm dankbaar voor waar ik nu sta en leef volledig vanuit vertrouwen dat ons grootste verlangen ons ooit gegund zal zijn. Dit maakt dat ik, ondanks de nog onvervulde kinderwens, wél een gelukkig leven leid. Daarom noem ik mezelf De Gelukkige Wensmama.

Wil je mij beter leren kennen? Luister gratis naar mijn podcast via Spotify, SoundCloud, iTunes Podcast app of Google Podcast app!