De Gelukkige Wensmama Methode

online mindset programma voor
mama’s met nog een kinderwens

Ben jij een mama met nog een kinderwens?

Heb je het gevoel dat je niet begrepen wordt, omdat je al één of meerdere kindjes hebt?

Is het (medische traject) emotioneel zwaar voor je en zit je er echt doorheen?

Verlang je naar meer positiviteit en vertrouwen in deze rollercoaster?

Dan is dit online programma echt iets voor jou!

Note: Alle onderstaande teksten zijn gericht op een tweede kinderwens, maar dit geldt uiteraard ook als het om een derde of vierde kindje gaat omdat je verlangt naar een groot gezin dat voor jouw gevoel nu nog niet compleet is.

Is dit herkenbaar voor je?

R

Het verlangen naar een tweede kindje is zo groot dat je verdrietig bent dat je gezin (nog) niet compleet is.

R

Doordat je al een kindje hebt voel je je niet altijd begrepen door je omgeving.

R

Het kindje dat je hebt wordt steeds ouder en vraagt ook waarom hij/zij nog geen grote broer of zus is, je hart breekt! 

R

Dagelijks word je geconfronteerd met het kindje dat er (nog steeds) niet is. Niet alleen door een eventueel fertiliteitstraject, maar ook door je omgeving (o.a. school en vrienden met meerdere kindjes).

R

Het verdriet bij elke maand weer ongesteld worden of na een inseminatie of terugplaatsing een witte test die weer bevestigt dat je weer niet zwanger bent.

R

De vele teleurstellingen zijn zo pijnlijk dat je denkt jezelf te beschermen door bijna geen hoop te hebben, maar hierdoor raak je ook het vertrouwen in jezelf, je lichaam en in je eventuele fertiliteitstraject kwijt.

R

Het is emotioneel zwaar en je voelt je soms echt machteloos, maar je gaat maar door.

R

Je wilt het zó graag nog een keer meemaken; een kindje dragen en op de wereld zetten, juist doordat je weet hoe het is, weet je ook wat je mist.

“The happiness of your life depends upon the quality of your thoughts”

Verlang jij ernaar om

R

Gelukkig te zijn, ongeacht of het tweede kindje er wel of niet komt.

R

Meer rust en (zelf)vertrouwen te hebben, ook tijdens jouw eventuele medische traject.

R

Positiever in het leven te staan.

R

Oprecht te kunnen genieten van al het moois dat er in je leven is.

R

Meer bewust dankbaar te zijn voor alles dat je wél hebt.

R
Teleurstellingen te kunnen accepteren en los te kunnen laten
R

Te leven vanuit overvloed in plaats van te denken in tekorten

Dit alles is mogelijk als jij allereerst goed weet wie jij bent en waar jij voor staat, maar ook als je leert wat de kracht van je gedachten zijn, dat je weet dat je je gedachten kunt ombuigen en dat transformaties die jij in jouw leven wilt zien, van binnenuit moeten komen. Daarbij is er geen verandering mogelijk als je niet in actie komt.

Laat mij je helpen

Leven vanuit vertrouwen, dat is waar ik voor ik voor sta en wat ik eigenlijk al mijn hele leven doe. Ik was me er alleen nooit zo bewust van tot ik sinds 2016 tijdens mijn ondernemersjourney vele (financiële) uitdagingen moest overwinnen. Ik ging mij toen volledig verdiepen in mindset en persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik een andere manier van denken ontwikkelde. Een manier van denken die mij hielp om krachtig in het leven te staan, mijn eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor deze keuzes. Maar ook een manier van denken die ervoor zorgde dat ik meer liefde had voor mijzelf, dat ik meer bewust dankbaar was voor wat ik heb en waardoor ik positiever in het leven sta. Deze andere manier van denken werd extra bekrachtigd tijdens mijn NLP opleiding (Neuro Linguistisch Programmeren) waarin ik nog meer leerde over hoe ik zelf kan bepalen en mag kiezen hoe ik me voel, wat ik denk en wat ik doe.

Toen mijn man en ik in augustus 2017 voor ons tweede kindje wilden gaan hadden wij niet verwacht om anderhalf jaar later een fertiliteitstraject in te rollen. Onze zoon kwam in 2013 namelijk na een spontane en gezonde zwangerschap. Doordat ik al een krachtige mindset had ontwikkeld ging ik vol vertrouwen het traject in. Ik ben de afgelopen jaren geconfronteerd met vele teleurstellingen en bijna ondraaglijke pijn van verlies, maar doordat ik weet wat de kracht van mijn gedachten zijn, en hier ook nog dagelijks aan blijf werken, kan ik negatieve gedachten ombuigen en alles loslaten wat mij niet dient. Zo lukt het mij om positief in het leven te staan, dankbaar te zijn voor wat ik wél heb en mij te focussen op dingen die mij energie geven. Dit zorgt ervoor dat ik écht gelukkig ben, ook al is onze wens voor een tweede kindje nog geen werkelijkheid geworden en ongeacht de uiteindelijke uitkomst. Ik ben een Gelukkige Wensmama.

En daarmee is er vanuit mijn ‘burden’ een blessing ontstaan! Deze andere manier van denken die ik toepas zou elke vrouw moeten weten die een onvervulde secundaire kinderwens heeft. Ik weet dat ik daardoor zó anders in mijn fertiliteitstraject sta. Toch herken ik alle pijn en verdriet van secundaire kinderloosheid en weet ik hoe jij je kan voelen. Ik wil nu niets liever dan andere vrouwen met nog een kinderwens helpen om een krachtige mindset te ontwikkelen. Ondanks dat er voor mij nog geen tweede baby is geboren is hiermee wel mijn mindset programma geboren: De Gelukkige Wensmama Methode.

“A positive attitude gives you power over your circumstances, instead of your circumstances having power over you”

Het programma

We gaan in dit programma aan de slag met onderwerpen die je op alles in jouw leven kan toepassen. Het zal dus van positieve invloed zijn op meer dingen dan alleen jouw onvervulde secundaire kinderwens. Ik geloof namelijk dat als je deze andere manier van denken leert, jouw kijk op je leven verandert en dat je daarmee met meer vertrouwen en rust ook jouw eventuele fertiliteitstraject kan doorlopen.

De Gelukkige Wensmama Methode – Online Programma

=

6 Modules via een online academie

=

X videolessen

=

Praktische opdrachten

=

Downloadable werkboek 

De Gelukkige Wensmama Methode bestaat uit drie pijlers: Identiteit, Mindset & Actie.
Waar deze drie pijlers samenkomen is De Gelukkige Wensmama.

de modules

Weet wie jij bent!

Wie ben jij, waar sta jij voor en wat ben je nog meer naast mama en wensmama? Door exact te weten wie jij bent en waar jij voor staat kun je gemakkelijker keuzes maken vanuit vertrouwen.

Jij en jouw uitdagingen, dromen en wensen

Wat zijn nu jouw grootste uitdagingen? En welke dromen en wensen staan hier tegenover? Hier komt jouw verdriet aan bod en leer je dat dat er ook echt mag zijn. Ook gaan we aan de slag met de dromen en wensen die je hebt. Door de pijn en verdriet is hier wellicht geen ruimte meer voor ontstaan, terwijl dit enorm zal bijdragen aan jouw geluksgevoel.

De kracht van je gedachten

Leer wat de kracht van je gedachten zijn, hoe je negatieve gedachten kunt omzetten in positieve gedachten en hoe je met angsten omgaat. Wees bewust van wat jij jezelf vertelt en hoe dat een invloed heeft op jouw dagelijkse leven.

Dagelijkse Dankbaarheid

Hoe pas je dagelijkse dankbaarheid in de praktijk toe en wat is het effect op jouw leven? Leer wat dagelijkse dankbaarheid doet voor je rust en je emotionele veerkrachtigheid.

Zelfliefde & zelfvertrouwen

Hoe zorg je dat je allereerst van jezelf houdt? Leer wat zelfliefde doet voor de controle over jouw eigen gedachten. Ik geef je ook praktische tips voor een
Me-Time Routine.

Maak keuzes en kom in actie!

Pas datgene dat je in de voorgaande modules hebt geleerd toe in je dagelijkse leven. Maak keuzes die ervoor zorgen dat jouw geluksgevoel vergroot. Zonder actie ook geen resultaat. Kies ervoor om De Gelukkige Wensmama te zijn! 

Na dit programma:

Als jij alles wat jij leert in De Gelukkige Wensmama Methode op jouw leven toepast, dan kan jij
een Gelukkige Wensmama zijn, want jij…

R

Weet wie jij nog meer bent dan alleen mama en wensmama

R

Weet waar jij voor staat en wat je nog meer kan/wil bereiken

R

Weet wat de kracht van je gedachten zijn, je kunt accepteren wat je niet kunt veranderen en loslaten wat je niet dient

R

Kunt je negatieve gedachten herkennen en omzetten in positieve gedachten

R

Weet je hoe je omgaat met angst en onzekerheid tijdens jouw fertiliteitstraject

R
Leef je veel meer vanuit vertrouwen
R

Kiest bewust de woorden die je gebruikt

R

Weet wat dagelijkse dankbaarheid doet met jouw geluksgevoel

R

Kiest voor leven in overvloed in plaats van denken in tekorten

R

Hebt alle praktische handvatten om dagelijks te blijven werken aan jouw krachtige mindset

De investering voor dit online programma is

 

47 euro inclusief btw

R

Vanaf …. 2021 krijg je 12 maanden toegang tot de 6 modules in de online academie

R

Altijd en overal toegang mits je internet hebt

R

Downloadable werkboek met praktische opdrachten 

R

Toegang tot alle bonussen

R

10% wordt geschonken aan Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen

Veelgestelde Vragen

t

Wanneer start dit programma?

v

Omdat dit programma nieuw is, is het momenteel nog in ontwikkeling. Je krijgt vanaf ….. 2021 toegang en kan dan direct aan de slag met alle modules.

t

Hoelang krijg ik toegang tot het online programma?

v

Je krijgt 12 maanden toegang vanaf het moment dat het programma beschikbaar is. Als je het nu koopt krijg je vanaf 8 oktober 2021 toegang. 

t

Kan ik de videos bekijken op mijn smartphone of tablet?

v

Ja dat kan. Je kunt de videos op elk device bekijken mits je internet hebt. De videos spelen mogelijk beter of sneller af als je op wifi zit.