De Gelukkige Wensmama Workshop

verbinding, mindset

en persoonlijke groei

Ben jij een mama met nog een kinderwens?

Voel je je vaak eenzaam en onbegrepen?

Verlang je naar verbinding met andere wensmama’s die zich kunnen indenken hoe jij je écht voelt?

Dan is De Gelukkige Wensmama workshop
echt iets voor jou!

Is dit herkenbaar voor je?

R

Het verlangen naar nog een kindje zit heel diep, maar het is jullie (nog) niet gegund.

R

Je voelt je eenzaam en onbegrepen door je omgeving.

R

Dagelijks word je geconfronteerd met het kindje dat er (nog steeds) niet is. Niet alleen door een eventueel fertiliteitstraject, maar ook door je omgeving (o.a. school en familie/vrienden met meerdere kindjes).

R

Het voelt alsof je (lichaam) faalt, omdat je je kindje nog geen broertje of zusje hebt kunnen geven.

R

De vele teleurstellingen zijn emotioneel zwaar, je doet je best en probeert sterk te blijven, maar vaak ben je het vertrouwen in jezelf, je lichaam en in je eventuele fertiliteitstraject even kwijt.

“We may not have it all together, but together we have it all”

Verlang jij ernaar om

R

Te kunnen verbinden en connecten met andere wensmama’s?

R

Begrip en herkenning te voelen?

R

Meer te kunnen leven vanuit vertrouwen in plaats van te leven vanuit angst?

R

Te leven vanuit overvloed in plaats van te denken in tekorten?

R

Gelukkig te zijn, ongeacht of er nog een kindje komt?

Alles komt aan bod tijdens De Gelukkige Wensmama Workshop!

Laat mij je helpen

Leven vanuit vertrouwen, dat is waar ik voor sta en wat ik eigenlijk al mijn hele leven doe. Ik was me er alleen nooit zo bewust van tot ik sinds 2016 tijdens mijn ondernemersjourney vele (financiële) uitdagingen moest overwinnen. Ik ging mij toen volledig verdiepen in mindset en persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik een andere manier van denken ontwikkelde. Een manier van denken die mij hielp om krachtig in het leven te staan, mijn eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor deze keuzes. Maar ook een manier van denken die ervoor zorgde dat ik meer liefde had voor mijzelf, dat ik meer bewust dankbaar was voor wat ik heb en waardoor ik positiever in het leven sta. Deze andere manier van denken werd extra bekrachtigd tijdens mijn NLP opleiding (Neuro Linguïstisch Programmeren) waarin ik nog meer leerde over hoe ik zelf kan bepalen en mag kiezen hoe ik me voel, wat ik denk en wat ik doe.

Toen mijn man en ik in augustus 2017 voor ons tweede kindje wilden gaan hadden wij niet verwacht om anderhalf jaar later een fertiliteitstraject in te rollen. Onze zoon kwam in 2013 namelijk na een natuurlijke en gezonde zwangerschap. Doordat ik al een krachtige mindset had ontwikkeld ging ik vol vertrouwen het traject in. Ik ben de afgelopen jaren geconfronteerd met vele teleurstellingen en bijna ondraaglijke pijn van verlies, maar doordat ik weet wat de kracht van mijn gedachten zijn, en hier ook nog dagelijks aan blijf werken, kan ik negatieve gedachten ombuigen en alles loslaten wat mij niet dient. Zo lukt het mij om positief in het leven te staan, dankbaar te zijn voor wat ik wél heb en mij te focussen op dingen die mij energie geven. Dit zorgt ervoor dat ik écht gelukkig ben, ook al is onze wens voor een tweede kindje nog niet uitgekomen en ongeacht de uiteindelijke uitkomst. Ik ben een Gelukkige Wensmama.

En daarmee is er vanuit mijn ‘burden’ een blessing ontstaan! Deze andere manier van denken die ik toepas zou elke vrouw moeten weten die een onvervulde secundaire kinderwens heeft. Ik weet dat ik daardoor zó anders in mijn fertiliteitstraject sta. Toch herken ik alle pijn en verdriet van secundaire kinderloosheid en weet ik hoe jij je kan voelen. Ik wil nu niets liever dan andere vrouwen met nog een kinderwens helpen om een krachtige mindset te ontwikkelen. Ondanks dat er voor mij nog geen tweede baby is geboren is hiermee wel mijn online mindset programma geboren: De Gelukkige Wensmama Methode. Dit online programma is momenteel nog volop in ontwikkeling. Onderdelen uit deze methode komen aan bod tijdens De Gelukkige Wensmama Workshop.

“A positive attitude gives you power over your circumstances, instead of your circumstances having power over you”

de gelukkige wensmama workshop

Via Instagram kwam ik in contact met meerdere vrouwen met een (nog) onvervulde secundaire kinderwens. Zij bleken zich eenzaam te voelen. Doordat ‘verbondenheid’ een van mijn persoonlijke kernwaarden is, heb ik besloten om kleinschalige workshops te organiseren. Ik werd superenthousiast van het idee om mama’s met nog een kinderwens live met elkaar te laten verbinden. Ben jij erbij?

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze dag staat de verbinding met andere wensmama’s centraal. Hoe ervaren andere vrouwen secundaire kinderloosheid? Hoe gaan zij om met het medische traject? Wat zijn hun grootste uitdagingen? Wat hebben zij geleerd en willen zij delen? Uiteraard deel ik mijn eigen ervaringen ook en gaan we samen in gesprek. Dit alles op een interactieve manier.

Hiernaast gaan we ook aan de slag met jouw mindset, jouw manier van denken en hoe je in het leven staat. Ik geloof namelijk dat een krachtige mindset jou niet alleen helpt bij jouw nog onvervulde secundaire kinderwens en alle uitdagingen die daarbij komen kijken, maar ook gaat bijdragen aan jouw persoonlijke groei als vrouw, partner, moeder en alles dat je nog meer bent.

Dit alles in een gezellige huiskamersetting bij mij thuis, onder het genot van (warme) drankjes en lekkers, inclusief een heerlijke lunch. Kortom, hier wil je bij aanwezig zijn!

Praktische Informatie

=

Zaterdag 21 mei 2022

=

10:00 – 16:00

=

Almere 

=

Inclusief (warme) drankjes, lekkers en lunch

=

4 plekken beschikbaar. Bij meer interesse zal ik een tweede datum met een nieuwe groep plannen.

=

Toegang tot de nieuwe De Gelukkige Wensmama Community op Facebook

=

Prijs: exclusief voor deze eerste keer nu voor maar €47,- 

=

5% (van het ex. BTW bedrag) wordt geschonken aan Freya

Ben jij aanwezig bij De Gelukkige Wensmama Workshop?
Meld je dan aan via onderstaand formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en deze magische dag samen te beleven!