Selecteer een pagina

Gratis

de 15 minuten challenge

14 – 18 maart 2022

Is jouw nog onvervulde kinderwens emotioneel zwaar voor je en heb je behoefte aan positieve vibes?

Wil jij meer mentale rust en (zelf)vertrouwen in je traject?

Wil jij eens ervaren hoe het is om dagelijks 15 minuten voor jezelf te nemen?

Lijkt het je geweldig om dit een keer samen te doen met een groep like-minded wensmama’s?

doe dan gratis mee aan de 15 minuten challenge van 14 – 18 maart 2022!

“We may not have it all together, but together we have it all”

verbinding & me-time

Als je mij al een tijdje volgt op Instagram dan weet je dat ‘verbinding’ een van mijn persoonlijke kernwaarden is. Ik vind het geweldig om met de vele wensmama’s die ik op Instagram spreek te connecten en te verbinden.

Na ruim drie jaar in het medische traject en viereneenhalf jaar proberen voor onze allergrootste wens, een tweede kindje, weet ik als geen ander wat de vele teleurstellingen en pijn van gemis en verlies mentaal met je doen.

Het afgelopen jaar heeft De 15 Minuten Methode, een methode waarbij je in 15 minuten per dag ‘Me-Time’ meer rust en vertrouwen creëert, mij echt geholpen naar meer mentale rust. De 15 Minuten Methode bestaat uit meditatie, schrijven en dankbaarheid. Het is wat mij betreft de basis voor mentale gezondheid in de rollercoaster van een (medisch) traject, waarbij verdriet van de vele teleurstellingen vaak overheerst.

Nu mijn eigen medische traject ten einde loopt en wij bijna gaan beginnen aan onze allerlaatste terugplaatsing besef ik mij weer hoe belangrijk De 15 Minuten Methode is. En ik gun het je om dit ook een keer te ervaren en wel met een groep like-minded wensmama’s waarbij verbinding met elkaar ook centraal zal staan.

de challenge

Van maandag 14 maart tot en met vrijdag 18 maart 2022 organiseer ik De 15 Minuten Challenge. Een week waarin we samen De 15 Minuten Methode als een dagelijkse routine gaan ervaren. De 15 Minuten Challenge gaat volledig plaatsvinden op Instagram.

Op de besloten Instagram pagina draait het deze week om verbinding en je eigen mentale rust en vertrouwen (terug)vinden tijdens jouw nog onvervulde kinderwens. Ik geloof erin dat we in deze week door de positieve vibes samen een hoge energie kunnen creëren die je een goed gevoel zal geven en je gaat helpen om goed voor je mentale gezondheid te zorgen tijdens jouw nog onvervulde kinderwens.

Of het nu om je eerste, tweede of derde kinderwens gaat, dat maakt niet uit. We’re in this together!
Iedereen is deze week welkom om mee te doen!

Je ontvangt ook een downloadable PDF als werkboek voor deze week. 

Elke dag zullen er op het account posts en stories door mij geplaatst worden dat te maken heeft met de onderwerpen van De 15 Minuten Methode. Onder de posts kun je dan reageren door jouw ervaringen te delen. Hierdoor kunnen we van en met elkaar leren. Uiteraard heb jij ook voldoende mogelijkheden om vragen te stellen die ik zal beantwoorden. Het is de eerste keer dat ik deze challenge zal organiseren, maar ik zie het al voor mij wat voor magische verbindingen hierdoor kunnen ontstaan. Ik kan niet wachten om dit samen met jou te doen! Doe je mee?

“Make yourself a priority”

hierbij de informatie op rijtje als je meedoet!

R

Wanneer: maandag 14 maart t/m vrijdag 18 maart 2022. Alle informatie op het besloten Instagram account is in je eigen tijd en tempo te volgen.

R

Instagram Live sessies: elke avond ben ik vanaf 20:25 live op het besloten Instagram account. Van 20:30 – 20:45 uur doen we samen De 15 Minuten Methode. Daarna heb je de mogelijkheid om je ervaringen te delen en vragen te stellen tot max. 21:30. Het staat je vrij hieraan deel te nemen.

R

De 15 Minuten Methode in de live sessies starten altijd met een 5 minuten meditatie. Deze meditaties zullen als audio bestand beschikbaar zijn om terug te kunnen luisteren. Is mediteren niets voor je? Wellicht wil je deze week uit je comfortzone stappen en de korte meditaties een kans geven 😉

R

Door De 15 Minuten Methode in deze week samen te doen is er accountability om even goed voor je mentale gezondheid te zorgen in de rollercoaster van jouw nog onvervulde kinderwens. Door het samen met andere wensmama’s te doen ontstaat er een magische verbinding!

R

Je krijgt toegang tot het besloten Instagram account van zaterdag 12 maart t/m vrijdag 1 april 2022.

R

Wil je deelnemen? Meld je aan via onderstaand formulier om alle informatie te ontvangen. Deelname is gratis.

R

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met belangrijke informatie. Check dus of je deze hebt ontvangen, het kan ook in je spam/junk mail zitten.

R

Ben jij erbij? Laten we er dan samen een mooie week van maken! Ik kijk er naar uit!

ja, ik doe gratis mee aan de 15 minuten challenge van 14 maart t/m 18 maart 2022!