Jarenlang volg ik en werk ik met online ondernemers. Ondernemers die hun business zo hebben ingericht dat zij schaalbare digitale producten hebben, die verkocht kunnen worden, terwijl zij op vakantie zijn.

Dat wil ik ook!

Wellicht herken je het wel als je, net als ik, in je freelancewerk nooit werk tekortkomt en het ‘luxeprobleem’ hebt van altijd wel een ondernemer of bedrijf die jou graag wil inschakelen. Met veel plezier werkte ik jaren voor deze verschillende opdrachtgevers, maar afgelopen jaar zorgde teveel werk bijna voor een burn-out.

Het werd tijd voor iets anders. Ik had keuzes te maken en actie te ondernemen. Ik wil dit anders, maar hoe? Sinds 2018 dacht ik dat ik een online programma wilde maken. Dat online programma’s voor mij, net als voor vele andere succesvolle online ondernemers, dé oplossing zou zijn. Maar in plaats van total excitement die je zou willen voelen bij het maken van een online programma kreeg ik steeds weer de kriebels en voelde ik echt weerstand. Het mocht dus echt wel anders voor mij.

Schaalbare digitale producten, dat is voor mij de weg! En daarmee zijn er zo ontzettend veel mogelijkheden, I love it! En het mooie hiervan is; het kost je per product dat je maakt één keer de investering van jouw tijd en je kunt het daarna oneindig vaak verkopen. Met de juiste marketinginspanning uiteraard, want je product kan nog zo goed zijn, het gaat hoogstwaarschijnlijk niet zomaar uit zichzelf verkopen😉.

Voor alle coaches, freelancers en experts wil ik het graag gemakkelijker maken en lanceer ik vandaag Done For You Portal. Dé portal voor jouw digitale producten. Letterlijk ‘done for you’. Zodat jij gemakkelijk en snel ook jouw eigen digitale producten kan maken en meer vrijheid voor jezelf kan creëren. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.doneforyouportal.nl. De eerste producten staan er nu op, maar er zullen nog velen volgen, want elke maand komen er nieuwe producten bij. I’m sooo excited! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Ik heb vanaf vandaag een gratis E-book beschikbaar: ‘De Weg naar Vrijheid | 10 redenen om digitale producten te maken en uurtje factuurtje achter je te laten’, vraag ‘m hier aan!