De verbazing is in haar stem horen. Ik vertel mijn business buddy waar ik wekelijks mee bel net dat ik wel wat zichtbaarder op LinkedIn wil zijn. Maar ik vind dat spannend. 

Zij weet namelijk heel goed dat ik jarenlang bijna dagelijks zichtbaar was op Instagram. Honderden posts, duizenden stories en vele reels ben ik namelijk verder. Bijna altijd met mijn hoofd vol in beeld en vaak ook met persoonlijke en kwetsbare onderwerpen. 

Dus waarom vind ik dat spannend? Ik weet het niet precies. Wellicht omdat dit een ‘zakelijk’ platform is en ik niet altijd ‘zakelijke’ verhalen te delen heb. Maar ook omdat ik hier tot nu toe altijd eigenlijk alleen maar connecties heb verzameld en nooit heel proactief ben geweest. En wellicht ook omdat ik niet altijd leuke reacties voorbij zie komen.

Uit ervaring weet ik inmiddels dat het altijd goed is om af en toe uit je comfortzone te stappen. Alle keren dat ik dat heb gedaan heeft het mij altijd iets gebracht. Dus hier ben ik. Uit mijn comfortzone om wekelijks verhalen te delen.

Verhalen over het online ondernemerschap, over locatie onafhankelijk werken, over risico’s nemen, over de stap van loondienst naar het ondernemerschap, over mindset en in overvloed denken, over grote uitdagingen en die weer te boven komen. En over nog veel meer. 

Ik ben benieuwd wat dit mij brengt en hoeveel mooie connecties er wellicht hier mogen ontstaan. Ik kijk er naar uit!