Doordat ik niet heel goed grenzen kon stellen op zakelijk gebied raakte ik bijna in een burn-out. Dit kon zo niet langer en ik maakte daardoor keuzes. Ik had goed voor mijzelf te zorgen en keuzes te maken in wat ik wel of niet wilde doen qua werk.

Ik koos ervoor om alleen nog het werk te doen waar ik echt plezier uithaalde en energie van kreeg. Eén van deze dingen is mijn werk voor Grief.Academy waar ik samen met Annemiek Dogan bij mag dragen aan de missie om het taboe omtrent rouw te doorbreken. Samen met het Grief.Academy team organiseren we geweldige events en helpen we de deelnemers van de Rouwexpert Jaaropleiding met hun missies en bedrijven. Wat fijn om dit samen te mogen doen en onderdeel te zijn van een team van mooie mensen.

Zelfzorg is ook keuzes maken. Kiezen voor datgene waar je hart sneller van gaat kloppen. Ik heb afgelopen week Done For You Portal gelanceerd en kan niet wachten om daar nog vele mooie producten voor te maken, maar hiernaast doe ik nog wel ook ander werk wat dicht bij mijn hart ligt, zoals events organiseren☺️❤️

Door deze keuzes gaat het dit jaar een stuk beter met mij🙏

Welke keuzes heb jij te maken om beter voor jezelf te zorgen?