Het is september 2023 als mijn zoon Reyan van tien dit tegen mij zegt. En mijn hart brak. Ik ben als freelancer werkzaam voor meerdere online ondernemers. Ik had deze maand de organisatie van een grote productie van een evenement met de de ene ondernemer én ik draaide de grootste lancering ever van een andere ondernemer. Ondernemers die hun business zo hebben ingericht, dat zij, door middel van hun online programma’s en digitale producten, omzet kunnen draaien terwijl ze op vakantie zijn of tijd doorbrengen met hun kinderen.

Terwijl ik aan de achterzijde hard meewerk aan deze mooie bedrijven, heb ik mijn eigen bedrijf nog niet op die manier ingericht. Het resultaat: ik kom uren tekort in een dag én ik heb veels te weinig aandacht voor mijn zoon. Vooral bij dat laatste voel je je als moeder echt tekortschieten en dat doet pijn. Deze moeder wil ik niet zijn!

Ik wist dat het anders moest, maar ik wist niet waar ik de tijd vooral vandaan moest halen. Zoals ik in mijn post van vorige week beschreef ben ik nog niet zo goed in het aangeven van mijn grenzen en ben ik een enorme pleaser richting de ondernemers waar ik voor werk. Het werk voor hen ging dus altijd voor. Het leverde goed geld op, maar dat mag natuurlijk nooit ten koste gaan van de relatie met mijn zoon.

Ik moest in de maanden daarna nog bijna in een burn-out raken, voordat ik het eindelijk echt zag. Dit kan zo niet langer. Ik kan niet langer alleen maar afhankelijk zijn van mijn freelance werk, want er zijn niet genoeg uren in een dag! Dit is niet hoe ik wil blijven ondernemen.

Ik ben notabene de hele dag door ook de klanten van de ondernemers waar ik mee werk aan het helpen met hun online marketing en het uitwerken van ideeën in digitale producten. Ik had al langer een idee voor een online platform, waar ik (startende) online ondernemers, coaches en freelancers met digitale producten zoals e-books, templates en downloadables kan helpen, zodat zij, net als ik, meer vrijheid kunnen creëren. En aanstaande donderdag is het zover. Dan gaat Done For You Portal live! De eerste producten zijn beschikbaar en elke maand zullen er producten bijkomen. I can’t wait to show you!

PS. Vanaf aanstaande donderdag heb ik een gratis E-book beschikbaar: ‘De Weg naar Vrijheid | 10 redenen om digitale producten te maken en uurtje factuurtje achter je te laten’, meld je hier aan om deze te ontvangen!