Selecteer een pagina

Podcast

Luister naar alle Stories

Welkom bij de
Amelia Stechweij Podcast

Ik vind het zelf heerlijk om naar podcasts te luisteren. De afgelopen jaren, en nu nog steeds, heb ik hier ontzettend veel inspiratie uit gehaald en veel van geleerd tijdens het wandelen, autorijden en sporten. Hierdoor ben ik in 2019 voor het eerst gestart met het maken van een eigen podcast show; The Switch Stories Podcast, waarin ik 18 ondernemers heb geïnterviewd over het maken van hun ‘switches’ vanuit loondienst naar ondernemerschap.

Nu deel ik graag mijn story en mijn kijk op het leven middels dit mooie content platform. Je leert mij kennen en ik deel met jou wat de kracht van je gedachten zijn, dat je je gedachten kunt aanpassen en dat transformaties die je graag wil terugzien in jouw leven, altijd van binnenuit moeten komen. Ik hoop dat ik je mag inspireren en inzichten mag geven die jij op jouw leven kunt toepassen. Zeker als je een nog onvervulde (secundaire) kinderwens hebt, maar ook als jij op dit moment nog niet jouw prachtige leven leidt.

Mijn podcast luister je via de knoppen hieronder op Spotify, SoundCloud, via de iTunes Podcast app en de Google Podcast app!

Luister hieronder naar mijn nieuwste podcast afleveringen! De laatste drie afleveringen staan op deze pagina. Wil je de oudere afleveringen ook luisteren, luister dan via een van bovenstaande vier knoppen.

Herken je dat, dat er iets gebeurt, dat niet direct iets te maken heeft met jouw (nog onvervulde) kinderwens, maar die ervoor zorgt dat je even volledig van slag bent en niet meer kan ophouden met huilen? In deze aflevering vertel ik o.a. over hoe een filmpje van een supergoed en mooi dansoptreden van mijn nichtje bij mij een trigger was voor een enorme breakdown. Ook dit is rouw. Herken je iets of haal je wellicht iets uit mijn podcastafleveringen? Stuur mij dan een DM op Insta. Ik hoor heel graag van je en ben uiteraard ook benieuwd naar jouw ervaringen! Dank alvast als je het met mij deelt, ik vind dat heel bijzonder en mooi als we op deze manier mogen connecten!

Ruim een week is er inmiddels voorbij. Er komt geen tweede kindje. Verdriet, maar ook afleiding met leuke dingen. Ik vertel je over deze afgelopen week. Mijn eerste week rouwarbeid.

De aflevering van deze week is vrij emotioneel. Ik vertel hoe alles is gelopen in de week van de allesbeslissende zwangerschapstest. Deze was helaas negatief en daarmee zijn wij definitief secundair kinderloos. Terwijl ik dit vertel weet ik dit nieuws net twee dagen. Ik vertel over het verdriet, maar ook over hoe dankbaar en rijk ik me vaak voel door alle liefde die we mogen ontvangen. Laat je het me weten als je hebt geluisterd? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Veel luisterplezier!