Dat is voor mij het organiseren van een event. And I love it! 

Niet elke week of elke maand hoor, maar af en toe een fantastisch mooi event mogen organiseren is een van de dingen die ik het allerliefste doe.

Ik heb in de afgelopen 21 jaren al vele mooie events mogen organiseren. Het begon ooit met een bruiloftsbeurs tijdens mijn stage in California. Daarna vele diploma-uitreikingen in de tijd dat ik in opleidingsland werkte. En in de jaren erna volgenden er echt grote events voor Nickelodeon; fandagen, fan weekenden en een fantastisch Nickelodeon Familie Festival. Allemaal met tussen 12 en 18 duizend bezoekers. Maar ook events voor de zakelijke markt voor partners en relaties; in Benelux, Scandinavie en Polen. Wat een geweldige tijd was dat!

En toen kwam Corona en konden er een tijdje geen live events georganiseerd worden. Na een paar jaar niets hierin te hebben gedaan kreeg ik begin vorig jaar de kans om het 20-jarig jubileum te organiseren van TSR AV in de Business Lounge van Almere City FC. Wat een fantastisch leuk project was dat om te doen en het kriebelde weer. Ik zette de intentie om weer meer events organiseren.

En ik geloof in de Law of Attraction. Als je je intentie de wereld inslingert, mag het ook allemaal naar je toekomen. Dat gebeurde dus ook. En hoe! Ik organiseerde afgelopen jaar in totaal 12 events voor online ondernemers; van 8 tot 120 deelnemers, van ‘simpele’ live dagen naar een hele productie.

En morgen mag ik weer! Het event dat ik afgelopen september samen met Annemiek Dogan en het team van Grief.Academy en de mannen van TSR AV heb georganiseerd gaat morgen in de herhaling. Op een nieuwe locatie met meer dan 2x zoveel deelnemers. Ik kan niet wachten en ben vandaag lekker druk met alle voorbereidingen tijdens de opbouwdag. Ik kijk weer uit naar die adrenaline en het mooie resultaat dat we morgen zullen neerzetten.

Wat zijn de dingen die jij doet waar je geweldig veel energie van krijgt?