Werk met mij

laat mij jou helpen

herken jij je in mijn verhalen?

Ik ben er voor jou als jij je herkent in mijn verhalen. Wellicht als freelancer of coach die niet genoeg uren in een dag heeft. Maar ook als jij een startende ondernemer bent of als jij overweegt om je baan op te zeggen voor meer vrijheid en creativiteit. Of als jij locatie-onafhankelijk wil werken.

Wellicht werkte jij jezelf als freelancer in een burn-out of heb jij het gevoel nog niet jouw niche of ideale klant te hebben gevonden.

Ik ben er voor jou als jij vanuit een zware en moeilijke periode komt en nú voor je eigen geluk kiest. Als jij, net als ik, eigenlijk alles leuk vindt en het lastig vindt om grenzen te stellen. En vooral ook als jij ontzettend goed bent in jouw vak, maar totaal geen verstand hebt van online marketing.

Voor dit alles en nog veel meer, ben je hier op de juiste plek. Het is geen toeval dat je hier bent. Alles gebeurt vóór je.

Herken jij jezelf in mijn verhalen?
Wil je lekker aan de slag, maar weet je niet waar te beginnen met een online aanbod?

laat mij jou helpen!

Wellicht helpt mijn gratis E-book De Weg naar Vrijheid | 10 redenen om digitale producten te maken en uurtje factuurtje achter je te laten.
Deze download je via Done For You Portal.

Ook kun je daar nog vele producten vinden die jouw kunnen helpen met het maken van jouw digitale producten aanbod.

Wil je graag persoonlijk contact, mail mij gerust op welkom@ameliastechweij.nl en we bekijken samen wat ik voor je kan betekenen.

“And so together they built a life they loved”