Whatsapp Coaching

bij angst, twijfel en onzekerheid tijdens jouw nog onvervulde kinderwens

Zit jij al jaren in een fertiliteitstraject of is het je nog niet gegund om (nog) een baby in je armen te sluiten?

Heb jij het gevoel dat je niet begrepen wordt door je omgeving en voel je je daardoor vaak eenzaam?

Is het (medische traject) emotioneel zwaar voor je en heb je behoefte aan een luisterend oor van iemand die zich écht kan indenken hoe jij je voelt?

plan een dag whatsapp coaching in!

Is dit herkenbaar voor je?

Er is geen groter verlangen dan het verlangen naar (nog) een kindje, maar tot op heden is het jullie nog niet gegund.

Om je heen word je dagelijks geconfronteerd met het gemis. Waar iedereen om je heen door lijkt te gaan met hun leven, lijkt jouw wereld door de nog onvervulde (secundaire) kinderwens, stil te staan.

Door het lange wachten, de vele teleurstellingen en het grote verdriet, verlies je het vertrouwen. Het vertrouwen dat het ooit gaat lukken en dat jouw lichaam dit (nog een keer) kan.

Hoe langer dit duurt, hoe meer het zorgt voor veel stress, onzekerheid en negatieve gedachten.

De lange onvervulde (secundaire) kinderwens is mentaal zwaar en zorgt, zelfs bij wél een keer goed nieuws, voor veel angst, twijfel en onzekerheid.

“May your choices reflect your hopes, not your fears”

je voelt je vaak onbegrepen en alleen

Er wordt vaak weinig of niet open gesproken over een nog onvervulde (secundaire) kinderwens. Het is en blijft toch een onderwerp waar een taboe op ligt. Zeker als je om je heen weinig of geen mensen hebt die dit ook hebben meegemaakt. Zelfs de allerliefste familieleden die er zijn en die begrip proberen op te brengen voor jullie situatie weten niet écht hoe het voelt om dit mee te maken.

In het Engels noemen we dit het verschil tussen ‘knowing’ en ‘knowledge’. Heel lang was ik zelf degene die alleen ‘knowledge’ had. Ik kende de verhalen van mijn vriendinnen die niet gemakkelijk zwanger werden. Ik probeerde er zoveel mogelijk voor ze te zijn, maar hoe ze zich voelden, daar kon ik me alleen maar iets bij indenken. Ik kon het niet écht weten, want ik werd zelf immers binnen drie maanden natuurlijk zwanger. Het écht weten, ‘knowing’, kwam pas toen wij voor een tweede kindje wilden gaan en dit maand na maand maar uitbleef en waarbij we uiteindelijk ruim drie jaar in een ICSI traject zaten.

Nu pas weet ik écht hoe het voelt en hoe het is als het verlangen zo diep zit, maar het je toch steeds niet gegund is. Nu pas weet ik écht wat een nog onvervulde (secundaire) kinderwens met je doet en hoe het je leven, soms ongemerkt, kan overheersen.

Erover praten en/of in contact zijn met iemand die jou écht begrijpt en weet hoe het kan voelen, kan niet alleen ontzettend fijn zijn, het geeft je vaak ook nieuwe inzichten en perspectieven.

laat mij je vanuit liefde helpen!

Leven vanuit vertrouwen, dat is waar ik voor sta en wat ik eigenlijk al mijn hele leven doe. Ik was me er alleen nooit zo bewust van tot ik sinds 2016 tijdens mijn ondernemersjourney vele (financiële) uitdagingen moest overwinnen. Ik ging mij toen volledig verdiepen in mindset en persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik een andere manier van denken ontwikkelde. Een manier van denken die mij hielp om krachtig in het leven te staan, mijn eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor deze keuzes. Maar ook een manier van denken die ervoor zorgde dat ik meer liefde had voor mijzelf, dat ik meer bewust dankbaar was voor wat ik heb en waardoor ik positiever in het leven sta. Deze andere manier van denken werd extra bekrachtigd tijdens mijn NLP opleiding (Neuro Linguistisch Programmeren) waarin ik nog meer leerde over hoe ik zelf kan bepalen en mag kiezen hoe ik me voel, wat ik denk en wat ik doe.

Toen mijn man en ik in augustus 2017 voor ons tweede kindje wilden gaan hadden wij niet verwacht om anderhalf jaar later een fertiliteitstraject in te rollen. Onze zoon kwam in 2013 namelijk na een natuurlijke en gezonde zwangerschap. Doordat ik al een krachtige mindset had ontwikkeld ging ik vol vertrouwen het traject in. Ik ben de afgelopen jaren geconfronteerd met vele teleurstellingen en bijna ondraaglijke pijn van verlies. Ondertussen werd mijn zoontje steeds ouder en begon hij vragen te stellen over waarom hij nog geen grote broer was. Mijn hart brak op die momenten, maar doordat ik weet wat de kracht van mijn gedachten zijn, en hier ook nog dagelijks aan blijf werken, kan ik negatieve gedachten ombuigen en alles loslaten wat mij niet dient. Zo lukt het mij om positief in het leven te staan, dankbaar te zijn voor wat ik wél heb en mij te focussen op dingen die mij energie geven. Dit zorgt ervoor dat ik écht gelukkig ben, ook al is onze wens voor een tweede kindje nog geen werkelijkheid geworden en ongeacht de uiteindelijke uitkomst, ik ben een Gelukkige Wensmama.

En daarmee is er vanuit mijn ‘burden’ een blessing ontstaan! Deze andere manier van denken die ik toepas zou elke vrouw moeten weten die een onvervulde (secundaire) kinderwens heeft. Ik weet dat ik daardoor zó anders in mijn fertiliteitstraject sta. Toch herken ik alle pijn en verdriet van het lange wachten en de onzekerheid of het ooit (weer) gaat lukken en weet ik hoe jij je kan voelen. Ik wil nu niets liever dan andere vrouwen met een nog onvervulde (secundaire) kinderwens helpen om een krachtige mindset te ontwikkelen en ik geloof dat de Whatsapp Coaching hieraan op een laagdrempelige manier kan bijdragen.

“A positive attitude gives you power over your circumstances, instead of your circumstances having power over you”

Whatsapp coaching

De Whatsapp Coaching is een laagdrempelige manier van coaching en in verbinding staan met elkaar. Door middel van appjes en voiceberichten help ik je met datgene wat jij op dit moment moeilijk, zwaar of lastig vindt.

Jij bepaalt of je tekst- of voiceberichten gebruikt. Ik zal een combi hiervan gebruiken in mijn berichten en antwoorden.

Jij geeft aan waar jij behoefte aan hebt. Dit kan een luisterend oor zijn, maar mag ook een specifieke vraag of specifiek onderwerp zijn. You are in charge!

De Whatsapp Coaching plannen we in op een voor jouw geschikte dag, dit gaat in overleg.

voor wie?

R

Voor wensmama’s, waarbij angst, twijfel en onzekerheid momenteel de overhand heeft (bijvoorbeeld tijdens de wachtweken)

R

Voor wensmama’s die zich eenzaam voelen en goed een luisterend oor kunnen gebruiken

R

Voor wensmama’s die (net) zwanger zijn en bang zijn dat het elk moment mis kan gaan

R

Voor wensmama’s die een of meerdere niet-doorgaande zwangerschappen (miskraam) hebben meegemaakt

R

Voor wensmama’s die te maken hebben met secundaire kinderloosheid

Als jij nú de behoefte voelt om over jouw nog onvervulde (secundaire) kinderwens te praten, voel je vrij om een dag in te plannen.

 

dit levert het je op

Als je met mij in gesprek gaat d.m.v. Whatsapp Coaching over jouw nog onvervulde (secundaire) kinderwens geloof ik dat dit het volgende zal opleveren:

R

Je voelt je minder eenzaam doordat je herkenning vindt en iemand hebt om mee te sparren

R

Op een laagdrempelige manier heb je iemand die jouw verdriet, pijn en teleurstellingen begrijpt

R

Er zijn geen oordelen, je hebt altijd een luisterend oor

R

Keuzes durven maken vanuit jouw gevoel

R

Meer vertrouwen (in je lichaam) en minder leven in angst

R

Inzichten in jouw negatieve gedachten en woordgebruik

R

Meer leven vanuit dagelijkse dankbaarheid

R

Meer zelfliefde; voor jezelf durven kiezen

R

Echt kunnen genieten van wat er wel in je leven is

De prijs voor een dag Whatsapp Coaching is

 

47 euro

R

Bereikbaar via Whatsapp tussen 9:00 – 16:00 en 20:00 – 22:00. Ik zal altijd proberen zo spoedig mogelijk te reageren, want ik hou die dag rekening met berichten van jou.

R

In te plannen op maandag t/m vrijdag, op een dag dat jou schikt, dit gaat in overleg. Als je jouw aanvraag hebt ingevuld neem ik z.s.m. contact met je op.

R

1 op 1 contact, het is laagdrempelig en persoonlijk!

R

Zo vaak in te plannen als waar jij behoefte aan hebt.

R

5% (van het excl. BTW bedrag) wordt geschonken aan Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen.

Heb jij het sterke gevoel dat het je helpt om te praten over jouw nog onvervulde (secundaire) kinderwens? Wacht dan niet langer en vraag direct via onderstaand formulier een dag Whatsapp Coaching aan en ik neem zo snel mogelijk, via Whatsapp, contact met je op om een datum in te plannen.